Aanmelden

Om toegelaten te worden tot de opleiding van de Utrechtse Dansacademie moet je auditie doen en aan een aantal andere toelatingseisen voldoen:

Toelatingseisen

  • vmbo diploma theoretische-, gemengde- of kaderberoepsgerichte leerweg.
  • Of een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4.

Open auditie
De auditie bestaat uit verschillende dansonderdelen en bevat een dans-fysieke keuring. Op de dag van de auditie zelf hoor je meteen of je door bent naar de volgende ronde, het motivatiegesprek wat vaak op dezelfde dag zal plaats vinden. Ook bekijken we tijdens het gesprek welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Daarna ben je direct aangemeld en verzekerd van een studieplaats binnen de Utrechtse Dansacademie.

De eerstvolgende open auditie voor het schooljaar 2016/ 2017 zal zijn op 12 februari van 13.30 – 16.30. 

Deelname aan een open auditie gratis.

Wil je deelnemen aan een Open auditie? Dan adviseren we je om zo snel mogelijk op te geven aangezien we een beperkt aantal studenten kunnen plaatsen. Hoe eerder, hoe beter dus wacht niet tot de laatste auditie.

Aanmelden open auditie
Opgeven voor een Open auditie kan door onderstaande gegevens in te vullen.

Open Huis
Wil je eerst eens komen kijken? Dat kan tijdens tijdens de Open Dag op donderdag 10 maart 2016. Heb je dit gemist en lijkt het je leuk om eens en dagje mee te lopen met een van onze studenten? Mail ons gerust! Dan kijken samen of we nog een dag kunnen plannen.