Maak van Natascha de MBO uitblinker 2017

Dit jaar is Natascha verkozen tot uitblinker van MBO Utrecht. Zij vertegenwoordigt de komende maanden onze school in de landelijke verkiezing. Meer weten van Natascha? Bekijk dan haar promotievideo.

De verkiezing
Tijdens de jaarlijkse, landelijke verkiezing nemen ambassadeurs van alle ROC’s in Nederland het tegen elkaar op. Het zijn studenten die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Uit de tien ambassadeurs met de meeste stemmen kiest een professionele vakjury de top drie. Deze top drie presenteert zich op 23 november 2017 tijdens het Dit is mbo gala.

De winnaar is een jaar lang landelijke ambassadeur voor het mbo. Dit betekent dat hij of zij in dit jaar een aantal keer het beroepsonderwijs vertegenwoordigt. Daarnaast ontvangt de winnaar een speciale award en een geldprijs van €2.500,-. Dit bedrag mag hij of zij uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Stemmen
Dat kan vanaf vandaag tot begin november. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de eindbeoordeling. Natascha kan jouw hulp goed gebruiken. Stem op haar!