Open Dag

Dinsdag 20 maart was de laatste Open Dag van dit schooljaar. De volgende Open Dag zal weer zijn in het najaar van 2018. De datum wordt later bekend gemaakt.

Inschrijfavond
Woensdag 13 juni 2018 van 18.00 tot 21.00 uur ben je van harte welkom op onze Inschrijfavond. Deze avond zijn er van de Utrechtse Dansacademie docenten aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en kun je je ter plekke inschrijven. 

Tijdens de Inschrijfavond zijn niet meer al onze locaties geopend zoals tijdens onze Open Dagen. Ben jij een derdejaars vmbo-leerling of een vierdejaars havo-leerling? Dan adviseren wij je om naar de eerstvolgende Open Dag na de zomervakantie te komen.

De locatie van deze Inschrijfavond wordt binnenkort bekend gemaakt op deze site.

Aanmelden Inschrijfavond

Het is handig je van te voren aan te melden voor de Inschrijfavond.

Open audities

Meer informatie over de Open Auditie kun je vinden op de website van de Utrechtse Dansacademie. Wil je je gelijk aanmelden voor een Open Auditie? Stuur dan een mail naar info@utrechtsedansacademie.nl

Studiekeuzecheck voor nieuwe studenten

Voor een studiekeuzetest of voor een coachgesprek zijn wij tijdens de Inschrijfavond aanwezig. Wij proberen op de Inschrijfavond zoveel mogelijk mensen te helpen. Mocht het erg druk zijn, dan kun je op korte termijn een afspraak inplannen met een van onze coaches.