Vivianne Leenes – Uitblinker MBO UTRECHT?

Vivianne Leenes kan uitblinker van MBO Utrecht worden. Vind jij dat ze deze titel moet winnen dan kan je stemmen op: http://bit.ly/uitblinker2017

“Mijn naam is Vivianne Leenes en ik zit op dit moment in het 1e jaar van de Utrechtse Dansacademie. Deze opleiding past bij mij zoals ik ben en ik kan weer genieten van dans. Door de brede opleiding leer ik veel nieuwe dingen waar ik mij volledig voor inzet.
Met deze nominatie voor uitblinker van MBO Utrecht wil ik laten zien dat het niet uit maakt welk niveau je hebt, maar dat het belangrijk is dat je van je passie je beroep kunt maken. Deze passie voor dansen heb ik bij de Utrechtse Dansacademie teruggevonden. Ook ben ik bewust gaan genieten van dansen en vind het belangrijk om genoeg rust te nemen en thuis te kunnen genieten van een kopje thee.
Mijn achtergrond ligt bij de Nationale Ballet Academie. Klassiek ballet is ontzettend belangrijk voor mij. Het is de basis voor het dansen en een mooie kunstvorm om een verhaal mee te vertellen. Ik wil graag aan anderen deze passie voor klassiek ballet overbrengen.
Op deze opleiding leer je gewoon ontzettend veel om een allround danser te kunnen worden en dat doe je samen met je klas en de docenten. Iedereen is heel open, vriendelijk en enthousiast. Om het samen te vatten: Mbo Utrecht, de Utrechtse Dansacademie biedt je echt van alles aan om uiteindelijk van je passie je beroep te maken. Pak je kans want het is het meer dan waard!”